Foto: Distractie si miscare marca BucurestiFM la Campionatul National de Duatlon!

Duminica, 30 martie, la Biblioteca Nationala din Bucuresti am dam startul Campionatului National de Duatlon, competitie sportiva mixta care include probele de alergare si ciclism.
 
Campionatul National de Duatlon s-a desfasurat pe ruta Biblioteca Nationala – B-dul Mircea Voda – B-dul Unirii – Piata Constitutiei – Palatul Parlamentului (B-dul Libertatii – Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – B-dul Natiunile Unite – B-dul Libertatii) – B-dul Unirii – Biblioteca Nationala.
 
Startul a fost dat la ora 09:30, diferentiat pe categorii de varsta si distante, iar festivitatea de premiere a avut loc la ora 15:00. 
 
Au fost oferite peste 100 de premii, pentru fiecare categorie in parte.
 
Traseul stradal va fi securizat, prin urmare circulatia auto va fi inchisa pe strazile amintite mai sus, in intervalul 09:30-13:30.
Cu acest prilej, atat participantii la concurs, cat si sustinatorii lor, au fost invitati sa se relaxeze si sa vasleasca pe Dambovita, in canotcile puse la dispozitie de Asociatia „Ivan Patzaichin-Mila 23”. 
 
Plimbarile au fost gratuite si au reprezentat o avanpremiera la seria de evenimente pe care asociatia le va organiza in zona Bibliotecii Nationale, arie care se poate transforma intr-o destinatie de weekend pentru bucuresteni.
 
Campionatul National de Duatlon este organizat de Federatia Romana de Triatlon, impreuna cu Asociatia Fara Asfalt, Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23, Smart Atletic si Primaria Municipiului Bucuresti. 
 
Evenimentul este sprijint de catre Fundatia eMAG, in cadrul programului „140 de batai pe minut”, program care promoveaza un stil de viata echilibrat. 
 
BucurestiFM sustine evenimentul.