Cazul femeii găsită moartă într-un parc din Sectorul 2: Nu sunt date că decesul s-ar datora muşcăturilor de câine

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, vineri, că în cazul femeii care a fost găsită moartă într-un parc din sectorul 2 al Capitalei, în prezent nu sunt date din care să rezulte că decesul s-ar datora muşcăturilor de câine.

"Nu aş vrea să fac comentarii vizavi de noul caz, nu sunt momentan date că decesul s-ar datora muşcăturilor de câine", a spus Tiberiu Niuţ, întrebat despre ancheta în cazul femeii care a fost găsită moartă într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei.

Procurorul general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a mai spus că este regretabil ce s-a întâmplat, indiferent de cauza decesului.

Cadavrul unei femei fără adăpost, care prezenta urme de muşcături de câini, a fost descoperit joi dimineaţă, într-un parc din sectorul 2, situat între blocuri.

Femeia, care nu a fost încă identificată, avea aproximativ 45 – 50 de ani.

Poliţiştii Serviciului Omoruri au declanşat o anchetă în acest caz, însă, deocamdată, nu s-a stabilit dacă muşcăturile au fost făcute înainte sau după decesul femeii.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat că trupul victimei prezenta urme de violenţă şi fost transportat la INML, pentru necropsie, urmând a se stabili exact cum au fost provocate rănile de pe corpul femeii.

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a capturat, joi, şapte câini fără stăpân aflaţi în zona unde a fost găsit cadavrul ce prezenta muşcături, iar după citirea crotaliilor a rezultat că trei dintre aceştia erau microcipaţi de Centrul Teritorial Veterinar (CTV) Sector 2, iar alţi doi erau ai Asociaţiei "Cuţu-Cuţu".