Claudia Ruse iti aduce de la 14:00 o noua editie a emisiunii Bucuresti, misiune posibila

Discutam pe 98,3 si online pe www.bucurestifm.ro despre educatie si curatenia orasului in acelasi timp – subiectul zilei: programul Patrula de Reciclare!

Invitati in studioul BucurestiFM sunt Alexandra Arnăutu, managerul programului Patrula de Reciclare si Cătălin Nicolaidi, profesor coordonator al Patrulei de la Liceul Tehnologic Special Regina Elisabeta.
 
Aflam ce inseamna Patrula de Reciclare in general si, pentru Bucuresti, in particular, care sunt rezultatele intermediare ale editiei actuale, ce proiecte au si cu ce se confrunta Patrulele din Bucuresti si care este felul in care putem contribui fiecare dintre noi ca sa facem ”misiune posibila” eforturile copiilor.
 
Exista si o noutate – faptul ca, pentru prima oara, orice bucurestean preda la reciclare un deseu electric mentionand Patrula creste sansele elevilor la premiul national. 
 
Discutam si despre cum isi percep rolul de promotori elevii participanti la proiect, care este atitudinea oamenilor cu care au comunicat, cine i-a sprijinit, cat de important este pentru tineri să vadă că pot misca lucrurile in directia buna si ce particularitati are Patrula de Reciclare fata de alte programe extra-curriculare.