Peste 900 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul România – Argentina

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la meciul amical pe care echipa naţională a României îl va disputa, miercuri, pe Arena Naţională, cu selecţionata Argentinei.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Conform legii, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Argentinei într-o partidă amicală.