Hanno Hofer, Mike Godoroja si Berti Barbera, în concert de blues la Sala Radio, alături de Big Band-ul Radio

Miercuri, 19 februarie (19.00), la Sala Radio sunteţi invitaţi la o seară exclusiv dedicată blues-ului şi nu oricum, ci în interpretarea a trei artişti cu numeroase apariţii în ţară şi străinătate: Hanno Hofer, Mike Godoroja si Berti Barbera.

În cadrul seriei de evenimente sugestiv intitulate „JAZZ PE ROMÂNEŞTE”, în studioul din Berthelot veţi aplauda din nou evoluţia Big Band-ului Radio, sub bagheta dirijorului ansamblului: IONEL TUDOR. Alături de Mike Godoroja îl veţi aprecia de asemenea pe chitaristul Alex Vişan.

Aranjamentele orchestrale ale pieselor sunt semnate de Ionel Tudor şi George Natsis, cu  excepţia piesei "Kansas City", orchestrată de Brett Stamps.

Pentru Big Band-ul Radio blues-ul este de altfel un gen îndrăgit: în 2002 un album dedicat în întregime genului a fost lansat la Editura Casa Radio, sub titlul „RADIO BIG BAND BLUES – Let The Good Times Roll”.

De altfel, printre şlagărele pe care le veţi asculta pe 19 februarie la Sala Radio se numără şi celebra piesa care dă titlul albumului: „Let The Good Times Roll”, care va încheia o superbă seară de blues, fiind interpretată de toţi cei trei solişti invitaţi, alături de Big Band-ul Radio.

Amfitrionul serii va fi FLORIAN LUNGU, el însuşi o „personificare” a jazz-ului românesc, a cărui carieră credincios dedicată genului a însemnat mii de emisiuni radio şi TV, un număr considerabil de articole publicate, multe prezentări de festivaluri şi concerte de jazz, precum şi câteva compoziţii cântate de solişti şi formaţii cunoscute.

Condus de propriul îndemn – „Jazz longa, vita brevis!” – Florian Lungu pregăteşte publicului său o „Scurtă istorie a jazz-ului românesc”.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.